Soorten Novilon vloeren

Er zijn verschillende soorten Novilon vloeren te verkrijgen. Maar wanneer we het hebben over ‘soorten’ Novilon vloeren, doelen we eerder op de uitgebreide collectie die er te verkrijgen is van deze vloer. Er zijn namelijk veel verschillende comfortabele en praktische opties van deze vloer te krijgen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en geluiddempend werken.

Soorten Novilon

Van Novilon zijn verschillende soorten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan Novilon PVC stroken in diverse uitvoeringen als hout, betonlook, keramiek of moderne patronen. Het grootste verschil in deze soorten zit toch wel in het design van deze vloeren. Er zijn ontzettend veel verschillende unieke dessins te verkrijgen en dan ook nog in verschillende kleuren. Er is voor ieder wat wils wat betreft een Novilon vloer.

Zo zijn er van Novilon bijvoorbeeld onderstaande soorten te verkrijgen:

  • Novilon Nova
  • Novilon Prima
  • Novilon Viva Hout
  • Novilon Viva Steen & Design
  • Novilon Wonen
  • Novilon Bella

Al deze verschillende vloeren hebben hun eigen charme en prijsklasse. Wat ze ook gemeen hebben is dat ze allemaal kwalitatief erg sterk zijn en zowel voor particulier gebruik als zakelijk erg geschikt zijn. De vloeren kunnen veel hebben en zijn in onderhoud gemakkelijk bij te houden. Weet u dus nog niet welke vloer u gaat leggen in uw woning of bedrijf? Overweeg dan eens één van de vele Novilon vloeren, bekijk de uitgebreide collectie bij Forbo Flooring!

Bekijk ook onze andere blogs

Soorten Novilon vloeren

Soorten Novilon vloeren

Er zijn veel soorten Novilon vloeren. Bekijk hier de verschillende soorten vloeren die er te verkrijgen zijn en maak uw keuze!

Lees meer...
Voordelen Novilon vloer

Voordelen Novilon vloer

Wanneer u gaat verhuizen, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in huis, is de zoektocht pas net begonnen. Waarschijnlijk struint u internet af op zoek naar mooie mogelijkheden voor uw woning, en ook woonwinkels worden druk bezocht. Maar hoe weet u nou welke vloer het beste bij uw woning en leefstijl past? Wij raden u een Novilon vloer aan, en vertellen u dan ook graag de voordelen van een Novilon vloer voor in huis.

Lees meer...
Duurzame vloer kopen

Duurzame vloer kopen

Duurzaamheid is tegenwoordig een begrip geworden. Steeds meer mensen hechten er waarde aan als een product duurzaam is. Op deze manier hebben zij het idee dat ze wat goeds doen voor het milieu, en dat is uiteraard ook waar. Wel is het zo dat duurzaam vaak wat duurder is, maar dat weerhoudt veel mensen er niet van om hiervoor te kiezen.

Lees meer...
Welke Novilon vloer past bij u?

Welke Novilon vloer past bij u?

Er is veel keuze wat betreft Novilon vloeren. Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een Novilon vloer? Wij geven u handige tips!

Lees meer...
Verschil tussen een Novilon vloer en pvc vloer

Verschil tussen een Novilon vloer en pvc vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en twijfelt u tussen een Novilon vloer en een pvc vloer? Wij vertellen u graag wat meer over deze vloeren. De voordelen, de verschillen en de overeenkomsten.

Lees meer...
Novilon vloer onderhouden

Novilon vloer onderhouden

Het onderhouden van een vloer is erg belangrijk. Wanneer u een vloer goed onderhoudt, gaat deze langer mee en kunt u er nog langer van gaan genieten! Elke vloer heeft ander onderhoud nodig. Zo ook een Novilon vloer. Wij vertellen u in dit artikel graag meer over het onderhouden van een Novilon vloer.

Lees meer...