Welke Novilon vloer past bij u?

Er is ontzettend veel keuze als het aankomt op vloeren. Zelfs wanneer u heeft gekozen voor een Novilon vloer zijn er nog verschillende soorten Novilon vloeren waar u uit kunt kiezen. Hierbij moet u natuurlijk rekening houden met de locatie van de vloer en naar wat voor vloer u op zoek bent.  In dit artikel vertellen wij u graag wat meer over Novilon vloeren en welke Novilon vloer bij u past.

Wat is Novilon?

Novilon is vinylvloerbedekking met een warme uitstraling die lichtverend is en dus tevens fijn aanvoelt. De vloeren van Novilon zijn geluiddempend en hebben weinig onderhoud nodig. Novilon is dus een comfortabele en praktische vloer. Hierdoor is de vloerbedekking zo populair.

Soorten Novilon

Er zijn verschillende soorten Novilon vloeren te verkrijgen. Of u nou op zoek bent naar een vloer met een houtlook, een modern patroon of een betonlook, met een Novilon vloer kan het allemaal. U heeft ruime keuze uit verschillende unieke dessins in verschillende kleuren. Wat voor vloer u ook zoekt, er is voor ieder wat wilt wat betreft een Novilon vloer.

Onderstaande Novilon vloeren zijn verkrijgbaar:

  • Novilon Nova
  • Novilon Bella
  • Novilon Prima
  • Novilon Viva Hout
  • Novilon Viva Steen & Design
  • Novilon VT Wonen

Welke Novilon vloer kiezen?

Nu komt het moment dat u een Novilon vloer gaat kiezen. Een groot voordeel van de ruime keuze uit Novilon vloeren is dat er altijd wel een Novilon vloer is die bij u past. Een nadeel is dat u moeilijk kunt kiezen door het ruime aanbod Novilon vloeren. Daarom geven wij u wat handige tips waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een Novilon vloer.

  • Bent u op zoek naar een vloer met een natuurlijke, warme uitstraling? Ga dan voor een vloer met houtlook: Novilon Nova, Novilon Viva Hout.
  • Liever een strakke design vloer? Dan vindt u zeker een vloer die bij u past in de Novilon Viva Steen & Design collectie.
  • Wilt u graag een mooie betaalbare Novilon vloer? De Novilon Prima is beschikbaar in diverse unieke designs voor een aantrekkelijke prijs. Zo heeft u toch een kwalitatieve vloer, maar dan voor een aantrekkelijke prijs.
  • De collectie van Novilon VT Wonen is erg uitgebreid. Hier vindt u altijd wel een vloer die aansluit op uw wensen!

Heeft u besloten om een Novilon vloer te leggen in uw woning of uw bedrijf? Bekijk dan de uitgebreide collectie bij Forbo Flooring

Bekijk ook onze andere blogs

Soorten Novilon vloeren

Soorten Novilon vloeren

Er zijn veel soorten Novilon vloeren. Bekijk hier de verschillende soorten vloeren die er te verkrijgen zijn en maak uw keuze!

Lees meer...
Voordelen Novilon vloer

Voordelen Novilon vloer

Wanneer u gaat verhuizen, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe vloer voor in huis, is de zoektocht pas net begonnen. Waarschijnlijk struint u internet af op zoek naar mooie mogelijkheden voor uw woning, en ook woonwinkels worden druk bezocht. Maar hoe weet u nou welke vloer het beste bij uw woning en leefstijl past? Wij raden u een Novilon vloer aan, en vertellen u dan ook graag de voordelen van een Novilon vloer voor in huis.

Lees meer...
Duurzame vloer kopen

Duurzame vloer kopen

Duurzaamheid is tegenwoordig een begrip geworden. Steeds meer mensen hechten er waarde aan als een product duurzaam is. Op deze manier hebben zij het idee dat ze wat goeds doen voor het milieu, en dat is uiteraard ook waar. Wel is het zo dat duurzaam vaak wat duurder is, maar dat weerhoudt veel mensen er niet van om hiervoor te kiezen.

Lees meer...
Welke Novilon vloer past bij u?

Welke Novilon vloer past bij u?

Er is veel keuze wat betreft Novilon vloeren. Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een Novilon vloer? Wij geven u handige tips!

Lees meer...
Verschil tussen een Novilon vloer en pvc vloer

Verschil tussen een Novilon vloer en pvc vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en twijfelt u tussen een Novilon vloer en een pvc vloer? Wij vertellen u graag wat meer over deze vloeren. De voordelen, de verschillen en de overeenkomsten.

Lees meer...
Novilon vloer onderhouden

Novilon vloer onderhouden

Het onderhouden van een vloer is erg belangrijk. Wanneer u een vloer goed onderhoudt, gaat deze langer mee en kunt u er nog langer van gaan genieten! Elke vloer heeft ander onderhoud nodig. Zo ook een Novilon vloer. Wij vertellen u in dit artikel graag meer over het onderhouden van een Novilon vloer.

Lees meer...